Mai multa siguranta la CS Aurora Baicoi

Vlad Anghelescu

Suntem bucuroși să anunțăm un nou membru în echipa tehnică a CS Aurora Băicoi, în persoana lui Vlad Anghelescu – specialist kinetoterapie. Misiunea lui constă în acoperirea nevoilor de medicină sportivă de bază a copiilor de la clubul nostru. Practicarea unui sport într-o manieră organizată necesită un plus de atenție cu privire la siguranța jucătorilor, iar clubul nostru tratează cu maximă seriozitate acest aspect.

Vlad are 30 de ani, este din Câmpina și a absolvit  Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj, Facultatea de Științe pentru Sănătate, specializarea de balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală. Acesta are deja o vastă experiență generată de colaborări de peste 6 ani cu importante cluburi de handbal și baschet din campionatele de seniori ale României. Mai mult, acesta a fost și medicul de teren în cadrul Cupei Gasoil de anul acesta de la Băicoi.

Având în vedere CV-ul impresionant, dorința lui Vlad de a lua în grijă colectivul de peste 100 de copii al CS Aurora în calitate de voluntar ne încântă peste măsură. Clubul nostru se profesionalizează pe zi ce trece cu oameni inimoși care doresc să aducă un impact pozitiv în comunitate.

Mult succes Vlad și îți mulțumim că ni te-ai alăturat!